Ander aanbod

Workshops Voor een groep van minimaal 4 personen kan ik een workshop op maat verzorgen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, voor familie- of vrienden of voor een bedrijfsuitje. Tijdens een dagdeel of een hele dag wordt met elkaar gewerkt aan een beeldende opdracht. Het thema of onderwerp is afhankelijk van het doel, de deelnemers en de groepsgrootte. Voor bedrijven is het ook mogelijk Incompany workshops te verzorgen

Urban Sketching is een term die wereldwijd wordt gebruikt voor het tekenen tijdens een wandeling. Je staat op verschillende plaatsen stil of zit onderweg op een vissersstoeltje (zelf meenemen) om te tekenen. Steeds neem je een ander onderwerp en leer je vanuit verschillende materialen en diverse aanpak te tekenen en te schetsen. Als het één niet lukt, is het fijn dat je kunt doorlopen en opnieuw een tekening maken. Aan het eind van de wandeling heb je veel geleerd en is je schetsboek al lekker gevuld.

Coaching door middel van beeldend werken. Als je op een bepaald gebied in je leven vastloopt en je daar ondersteuning bij wil hebben kan dat heel goed door middel van beeldend werken. Het is een laagdrempelige manier om naar jezelf te kijken en problemen of vragen in je leven te onderzoeken.

Bij de meeste therapieën of coachingstraject probeer je door middel van praten meer inzicht te krijgen in je eigen manier van denken en reageren. Bij coaching door middel van beeldend werken gaat dat anders. Je krijgt beeldende opdrachten en als je die gemaakt hebt is er een tastbaar resultaat waar je naar kunt kijken. We bespreken je manier van werken en hetgeen je gemaakt hebt. Zo kun je oefenen met manieren om anders naar dingen te kijken of met situaties om te gaan.

Voor meer informatie over het bovenstaande aanbod kun je via de mail of telefoon contact opnemen.